Lassen in Dordrecht

Lassen DordrechtBent u op zoek naar een specialist op het gebied van lassen in Dordrecht ? Dan bent u bij Armaco Welding aan het juiste adres. Wij zijn een klein bedrijf met zeer veel kennis en ervaring op het gebied van lasverbindingen van een grote diversiteit aan materialen. Armaco is vakkundig, precies, ervaren, modern en klantgericht. Lassen is het verbinden van materialen door druk en/of warmte. Het materiaal op de verbindingsplaats wordt in vloeibare toestand gebracht, waarbij vervolgens ander materiaal wordt toegevoegd en de verschillende oppervlakten met elkaar worden verbonden.

Voordelen lasverbindingen

Er zitten vele voordelen aan lasverbindingen. Zo zijn lasverbindingen zeer sterk, licht en stijf. Ook is lassen in Dordrecht vaak goedkoper, eenvoudiger en sneller dan andere verbindingstechnieken zoals klinkverbindingen of lijmverbindingen. Een lasverbinding hoeft namelijk niet te drogen. Ook kan lassen worden toegepast op veel verschillende oppervlakten en is het bestand tegen hoge temperaturen. Ten slotte beschadigd of verzwakt lassen de constructie van het basismateriaal niet, waardoor de kwaliteit niet verminderd. Er zitten natuurlijk ook nadelen aan het lassen. Zo is er een mogelijkheid dat er vervorming van het materiaal optreedt en dat lassen gevaarlijk kan zijn. Daarom is het van groot belang dat u het lassen in Dordrecht laat doen door een professional zoals Armaco Welding. Onze lassers zitten al jarenlang in het vak, hebben veel kennis over het lassen en gebruiken de meest veilige en moderne technieken op het gebied van lasverbindingen.

Meer informatie?

Wat u ook wilt laten lassen in Dordrecht , wij kunnen het voor u regelen. Aarzel dus niet en neem contact op met uw specialist op het gebied van lasverbindingen. U kunt Armaco Welding bellen via 0651569853 of mailen naar info@armacowelding.nl.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)