Lasser in Werkendam

Lasser in WerkendamBent u op zoek naar een lasser in Werkendam ? Dan bent u bij Armaco Welding aan het juiste adres. Armaco Welding is een klein maar zeer gespecialiseerd bedrijf met veel kennis dat lasverbindingen maakt op een grote diversiteit aan materialen. Onze expertise is het stellite lassen op en in vrijwel alle mogelijke materialen. Lassen van staal en RVS. Voor ons bekende lasprocessen zijn het MIG-lassen, TIG-lassen en ook het MAG-lassen. En dat is niet alles, Armaco Welding is een zeer ervaren lasser in Werkendam en weet elke klus voor u te klaren. Door de beheersing van vele soorten lasprocessen voor verschillende lasverbindingen kunnen wij elk type plaatwerk, zowel staal en RVS als ook aluminium voor u lassen.

Voordelen van lasverbindingen

Er zitten veel voordelen aan lasverbindingen als we het vergelijken met ander soort verbindingen zoals lijmverbinding en klinkverbinding. Ten eerste is een lasverbinding veel sterker. Ook is het bestand tegen hoge temperaturen en zal het dus niet snel vergaan. Ook is lassen sneller dan werken met bijvoorbeeld lijm of schroeven en bouten. Ten slotte behoud lassen de kwaliteit van het basismateriaal het beste, omdat bij lassen geen krachtoverdracht en dus geen verzwakking van de constructie van het basismateriaal optreedt. Uiteraard zitten er ook nadelen aan het lassen. Zo kan krimp en daardoor vervorming optreden als materialen in aanraking komen met hoge temperaturen. Ook kan het lassen gevaarlijk zijn als het niet op de juiste manier gebeurt. Het is daarom van groot belang dat u het lassen laat uitvoeren door een professionele lasser in Werkendam , die voldoende kennis en ervaring heeft om de klus te klaren. Armaco Welding is zo’n lasser in Werkendam . Dus laat uw lasverbinding maar aan ons over.

Meer informatie?

Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van lasverbindingen? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op of kom eens langs, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)