Buizen lassen

Buizen lassenBuizen van ieder materiaal laat u aan elkaar lassen door de specialisten van Armaco Welding. Armaco Welding is een toonaangevend lasbedrijf dat in staat is om kwalitatief hoogwaardige lasverbindingen aan te brengen op alle soorten materialen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Lassen

Eén van de grote specialismen van Armaco Welding is het buizen lassen. Met behulp van onze zeer hoogwaardige machines en rijke en diepe kennis van de meest gangbare lasmethodes (MIG, MAG en TIG), zijn wij in staat om buizen van vrijwel ieder soort materiaal op nauwkeurige wijze te lassen. Denk hierbij aan:

 • Staal (en legeringen);
 • RVS (en legeringen);
 • Monel/CuNi;
 • Duplex/SuperDuplex;
 • Inconel;
 • Hastaloy;
 • Titaan.

Bij ons bent u verzekerd van verbindingen van de allerhoogste kwaliteit, die gegarandeerd MPI-, PT-, PMI-, en X-Ray-onderzoeken doorstaan. Op deze manier hebben wij door de jaren onder meer heen al complete leidingsystemen voor de Skidbouw samengesteld. Hoe hoog het kwaliteits- en/of afwerkingsniveau van uw constructie ook moet zijn: het vormt geen enkel probleem voor ons.

Contact

Indien u interesse heeft in het buizen lassen door Armaco Welding belt u naar 31 (0)651 569 853. U kunt ook een e-mail sturen naar info@armacowelding.nl. Indien u vragen en/of opmerkingen over onze werkzaamheden heeft, kunt u ook het contactformulier op onze website invullen.

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht, goed bereikbaar vanaf Rotterdam, Papendrecht, Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Schiedam, Oosterhout en Breda.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)