Elektroden lassen

Elektroden lassenDiverse materialen laat u vakkundig elektroden lassen door Armaco Welding. Ons veelzijdige lasbedrijf maakt al talloze jaren kwalitatief hoogwaardige lasverbindingen op een breed scala aan materialen. Kleine frames, maar ook grote constructies: wij leveren u maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Lassen

Armaco Welding heeft zich gespecialiseerd in diverse soorten laswerk. In onze werkplaats werken wij met moderne apparatuur waarmee wij ieder werk kunnen voorzien van lasverbindingen van de hoogste kwaliteit. Zo hebben wij een grote expertise op alle soorten vormen van elektroden lassen, zoals:

 • MIG;
 • MAG;
 • TIG.

Met behulp van deze methoden kunnen wij materiaal, van metaal tot aan corrosie- en temperatuurbestendige nikkellegeringen, in iedere gewenste constructie lassen en samenstellen. Of het nu gaat om het simpelweg verbinden van buizen of het ontwikkelen van complete leidinginstallaties. Op het gebied van elektroden lassen zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Ook qua hoeveelheden kennen wij geen restricties. Wij leveren kleine, specialistische hoeveelheden, maar ook grotere productseries. Met deze werkwijze hebben wij klanten uit een groot aantal industrieën aan het ideale product geholpen.

Contact

Om uw materiaal volledig naar wens te laten elektroden lassen, belt u naar 31 (0)651 569 853 of stuur een e-mail naar info@armacowelding.nl. Indien u zit met vragen en/of opmerkingen, vult u het contactformulier in op onze website.

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht, goed bereikbaar vanaf Rotterdam, Papendrecht, Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Schiedam, Oosterhout en Breda.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)