Hastaloy

Hastaloy (Small)Hastaloy wordt vakkundig gelast door Armaco Welding. Ons veelzijdige lasbedrijf produceert al vele jaren kwalitatieve lasverbindingen op vrijwel alle materialen. Neem direct contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Lassen

Armaco Welding heeft zich gespecialiseerd in alle soorten laswerkzaamheden. Vrijwel ieder materiaal kan door onze vakkundige medewerkers volledig naar wens worden bewerkt. Dit geldt ook voor speciale, hoog corrosie- en temperatuurbestendige nikkellegeringen als Hastaloy. Dankzij ons brede scala aan apparatuur van topkwaliteit, zijn ook Hastaloy constructies door ons op maat samen te stellen en te lassen. Van kleine frames tot aan ingewikkelde leidingsystemen: met onze jarenlange ervaring leveren wij te allen tijde een optimaal resultaat. Bovendien heeft u bij ons geen restrictie qua hoeveelheid. Omdat wij gewend zijn om de grootste prestaties te leveren bij de hoogste werkdruk, produceren wij kleinere, specialistische aantallen net zo gemakkelijk als grote series. Wij zorgen ervoor dat u binnen een kort tijdsbestek in het bezit bent van uw gewenste Hastaloy product.

Contact

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor het lassen en bewerken van Hastaloy? Neem dan direct contact met ons op via +31 (0)651 569 853 of mail naar info@armacowelding.nl. Wij nemen graag de tijd om u meer te vertellen over de mogelijkheden.

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht, goed bereikbaar vanaf Rotterdam, Papendrecht, Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Schiedam, Oosterhout en Breda.

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)