Lasser MIG MAG

MIG en MAGU zoekt een professionele lasser met een rijke ervaring op het gebied van MIG en MAG lassen? Dan zit u goed bij Armaco Welding. Wij zijn een veelzijdig lasbedrijf dat kwalitatief hoogwaardige lasverbindingen maakt op allerlei soorten materialen. Iedere gewenste constructie wordt door ons volledig naar wens gelast.

Lassen

Armaco Welding is als professionele lasser specialist op het gebied van MIG en MAG lassen. Dankzij onze beschikking over verschillende machines, zijn vele materialen deskundig te bewerken. Denk hierbij aan:

 • Staal (en legeringen);
 • RVS (en legeringen);
 • Monel/CuNi;
 • Duplex/SuperDuplex;
 • Titaan.

Deze materialen worden door ons compleet naar uw specificatie samengesteld en gelast. Wij leveren enkele verbindingen, maar ook complete installaties: wij leveren u standaard maatwerk van de allerhoogste kwaliteit. Dankzij onze vakkundige werkwijze hebben wij als lasser al vele MIG en MAG projecten naar tevredenheid van onze klanten uitgevoerd.

Contact

Armaco Welding is als hoogwaardige lasser de ideale partner op het gebied van MIG en MAG laswerk. U kunt ons direct inschakelen door te bellen naar 31 (0)651 569 853 of te mailen naar info@armacowelding.nl. In het geval u vragen heeft over ons bedrijf, richt u zich tot het contactformulier op onze website.

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht, goed bereikbaar vanaf Rotterdam, Papendrecht, Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Schiedam, Oosterhout en Breda.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)