Laswerk gezocht

Laswerk gezochtU zoekt een veelzijdig en vakkundig lasbedrijf waar er altijd laswerk wordt gezocht? Dan zit u goed bij Armaco Welding. Wij voeren een grote diversiteit aan laswerkzaamheden uit voor klanten uit diverse industrieën. Wij staan graag voor u klaar.

Laswerkzaamheden

Bij Armaco Welding is er altijd nieuw laswerk gezocht. Onze goed opgeleide werknemers hebben zich gespecialiseerd in een groot aantal verschillende laswerkzaamheden en zijn altijd enthousiast voor nieuwe projecten. Denk hierbij onder meer aan het MIG, MAG en TIG lassen van vele diverse materialen, zoals:

 • Staal (en legeringen);
 • RVS (en legeringen);
 • Monel/CuNi;
 • Duplex/SuperDuplex;
 • Inconel;
 • Hastaloy;
 • Titaan.

Omdat wij beschikken over een breed scala aan apparatuur van topkwaliteit, zijn wij in staat om ieder materiaal compleet naar uw specificatie samen te stellen en te lassen. Ook grote series producten vormen hierbij geen enkel probleem voor ons. Wij geven tijdens het project graag deskundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van laswerken voor diverse industrieën, weten wij precies welke lasmethode het meest geschikt is voor uw product of toepassing. Op deze manier wordt er voor uw laswerk altijd de juiste oplossing gezocht.

Contact

Wordt er een specialist voor laswerk gezocht? Schakel dan direct Armaco Welding in via telefoonnummer +31 (0)651 569 853 of e-mailadres info@armacowelding.nl. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, vult u het contactformulier in op onze website.

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht, goed bereikbaar vanaf Rotterdam, Papendrecht, Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Schiedam, Oosterhout en Breda.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)