Laswerk

LaswerkArmaco Welding is de ideale partner voor al uw laswerk. Dankzij onze veelzijdigheid kunnen wij iedere gewenste constructie leveren met lasverbindingen van de allerhoogste kwaliteit. Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Laswerkzaamheden

Armaco Welding heeft zich gespecialiseerd in een grote diversiteit aan laswerk. In onze werkplaats vindt u diverse machines van topkwaliteit, waarmee wij al uw werk op maat kunnen samenstellen en lassen. Middels de methoden MIG, MAG en TIG lassen wij een groot aantal materialen, waaronder:

 • Staal (en legeringen);
 • RVS (en legeringen);
 • Monel/CuNi;
 • Duplex/SuperDuplex;
 • Inconel;
 • Hastaloy;
 • Titaan.

Hierbij kennen wij geen restrictie op het gebied van maatvoering en hoeveelheden. Iedere constructie is te lassen, in zowel kleine als grotere series. Zo hebben wij onder meer een rijke ervaring op het gebied van leidingwerk in vele diverse sectoren van de industrie. Vooral de ontwikkeling van leidingen met een hoog kwaliteits- en afwerkingsniveau behoort bij ons tot de grote specialismen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leidingsystemen voor de Skidbouw en de samenstelling van Flowmeters. Wat uw wensen ook zijn: wij leveren u altijd een oplossing op maat.

Contact

U wilt uw laswerk laten uitvoeren door vakmensen met een rijke ervaring en oog voor kwaliteit? Wacht dan niet langer en contacteer Armaco Welding door te bellen naar 31 (0)651 569 853 of te mailen naar info@armacowelding.nl.

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht, goed bereikbaar vanaf Rotterdam, Papendrecht, Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Schiedam, Oosterhout en Breda.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)