Laswerkzaamheden

LaswerkzaamhedenAlle soorten laswerkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd door Armaco Welding. Als veelzijdig lasbedrijf maken wij lasverbindingen op de meest uiteenlopende materialen. Kleine bewerkingen, maar ook grote constructies: wij leveren u de hoogste kwaliteit.

Laswerk

Armaco Welding heeft zich gespecialiseerd in vrijwel alle soorten laswerkzaamheden. Wij beschikken over een breed scala aan apparatuur van topkwaliteit, waarmee wij een groot aantal materialen kunnen bewerken. Denk hierbij aan:

 • Staal (en legeringen);
 • RVS (en legeringen);
 • Monel/CuNi;
 • Duplex/SuperDuplex;
 • Inconel;
 • Hastaloy;
 • Titaan.

Omdat wij een rijke en diepe kennis hebben van alle gangbare methoden (MIG, Mag en TIG), kunnen wij ieder materiaal op maat lassen. Iedere gewenste constructie wordt door ons op hoogwaardige wijze gelast. Van kleine verbindingen tot de ontwikkeling van complete leidingsystemen: de mogelijkheden zijn eindeloos! Ook het oplassen van speciale nikkellegeringen vormt geen enkel probleem voor ons. Mede dankzij onze grote veelzijdigheid, hebben wij door de jaren heen voor klanten uit verschillende industrieën de laswerkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Wij staan graag voor u klaar.

Contact

Heeft u ook aluminium dat u op professionele wijze wilt laten TIG lassen? Wacht dan niet langer en contacteer Armaco Welding via telefoonnummer 31 (0)651 569 853 of e-mailadres info@armacowelding.nl.
Naast aluminium, kunnen wij ook vele andere materialen op maat TIG lassen. Neem contact met ons op en vraag naar de vele verschillende mogelijkheden.

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht, goed bereikbaar vanaf Rotterdam, Papendrecht, Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Schiedam, Oosterhout en Breda.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)