Oplassen

OplassenVele verschillende materialen zijn nauwkeurig te oplassen door Armaco Welding. Wij vormen een veelzijdig lasbedrijf dat onder hoge werkdruk kwalitatief hoogwaardige lasverbindingen maakt op een groot aantal materialen. Met onze kennis van alle moderne technieken, zijn wij in staat om ieder materiaal op snelle en vakkundige wijze samen te stellen en te lassen.

Lassen

Armaco Welding heeft zich gespecialiseerd in een groot aantal laswerkzaamheden. Onder meer het oplassen, ook wel plasma lassen genoemd, wordt door ons volledig naar wens uitgevoerd. Plasma lassen is een door ontwikkeling van het TIG lassen, waarmee de productiviteit van deze bewerking wordt verhoogd. Met behulp van onze hoogwaardige machines, zijn wij in staat om alle soorten hooggelegeerd staal of aluminium op vakkundige wijze te oplassen. Van kleine bewerkingen tot aan het creƫren van ingewikkelde constructies: wij voeren compleet naar uw specificatie uit. Daarbij kennen wij geen beperking op het gebied van hoeveelheid. Zowel kleine aantallen als grotere series worden door ons binnen een zeer kort tijdsbestek geleverd. Dankzij deze werkwijze hebben wij al vele tevreden klanten.

Contact

Hooggelegeerd staal of aluminium laat u op maat oplassen door Armaco Welding. Voor meer informatie over onze mogelijkheden, belt u naar +31 (0)651 569 853 of mailt u naar info@armacowelding.nl. Met al uw vragen en/of opmerkingen kunt u terecht op het contactformulier op onze website.

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht, goed bereikbaar vanaf Rotterdam, Papendrecht, Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Schiedam, Oosterhout en Breda.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)