Stelliet oplassen

Stelliet oplassenArmaco Welding heeft zich gespecialiseerd op het gebied van stelliet oplassen. Ieder basismateriaal kan door ons met deze legering worden voorzien. Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw toepassing.

Oplassen

Armaco Welding is als veelzijdig lasbedrijf toonaangevend op het gebied van diverse soorten laswerk. Zo verzorgen wij voor bedrijven uit een groot aantal industrie├źn het oplassen van stelliet. Om dit proces goed uit te voeren, moeten er diverse voorzorgsmaatregelen worden getroffen. Zo moet er een bufferlaag worden toegepast en dient het materiaal worden voorverwarmd en worden voorzien van een warmtebehandeling achteraf. Met onze vele hoogwaardige apparaten en ruime ervaring kunnen wij dit gehele proces volledig verzorgen en het stelliet op maat oplassen op ieder gewenst basismateriaal. Hierbij wordt standaard elke laslaag voorgedraaid en achteraf extra gecontroleerd, zodat u verzekerd bent van de allerhoogste kwaliteit.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van stelliet oplassen? Neem dan contact met ons op via 31 (0)651 569 853 of stuur een e-mail naar info@armacowelding.nl.
Naast stelliet, zijn wij ook gespecialiseerd in het oplassen van vele diverse andere materialen op uw basismateriaal.

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht, goed bereikbaar vanaf Rotterdam, Papendrecht, Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Schiedam, Oosterhout en Breda.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)