Superduplex

SuperduplexSuperDuplex wordt door Armaco Welding op hoogwaardige wijze in iedere gewenste constructie gelast. Al talloze jaren maken wij de meest kwalitatieve lasverbindingen op een grote diversiteit aan materiaal. Bij ons is maatwerk een garantie!

Lassen

Armaco Welding is een zeer veelzijdig lasbedrijf, dat maatwerk levert voor een groot aantal industrieën. Eén van onze specialiteiten is het lassen van SuperDuplex. Door gebruik te maken van machines van topkwaliteit en de moderne MIG lastechniek, is iedere constructie van SuperDuplex mogelijk met lasnaden van hoogwaardige kwaliteit. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Daarnaast kennen wij geen beperkingen op het gebied van hoeveelheden. Kleine, specialistische aantallen, maar ook grotere series, wij kunnen de ideale producten binnen een zeer kort tijdsbestek leveren. Uiteraard geven wij u ook graag advies. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij altijd de oplossing voor uw probleem, ongeacht uw industrie en/of toepassing. Wij verzekeren u te allen tijde van een constructie op maat!

Contact

Bent u benieuwd naar wat wij u te bieden hebben op het gebied van het lassen van SuperDuplex? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)651 569 853 of stuur een e-mail naar info@armacowelding.nl. Wij nemen graag de tijd om u meer te vertellen over de mogelijkheden.

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht, goed bereikbaar vanaf Rotterdam, Papendrecht, Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Schiedam, Oosterhout en Breda.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)